Catering voor jouw feest of event

The Foodtrailer, jouw partner in culinaire verwennerij voor feesten en evenementen in Friesland en omstreken! Laat ons je gasten betoveren met heerlijke gerechten, een sfeervolle ambiance en onvergetelijke smaakbelevingen met catering voor jouw feest of event

Catering voor bruiloften

The Foodtrailer, dé smaakvolle touch voor jouw bruiloft op locatie in Friesland en omstreken! Laat ons je verrassen met een culinair hoogstaande catering, gepersonaliseerde menu's en een onvergetelijke smaakervaring op jullie speciale dag.

Catering voor bedrijven

The Foodtrailer, dé perfecte keuze voor catering op locatie voor bedrijven in Leeuwarden en omstreken! Laat ons je verleiden met smaakvolle gerechten en professionele service om jouw bedrijfsevenementen naar een hoger niveau te tillen.

Catering op jouw event of festival

The Foodtrailer, dé culinaire sensatie van Leeuwarden en omstreken! Geniet van een smaakvol event of festival met onze heerlijke catering. Van verrukkelijke streetfood tot verfrissende drankjes, wij zorgen voor een onvergetelijke eetervaring.

Foodtruck huren? Huur de foodtrailer!

Enkele jaren geleden hebben wij een oude paardentrailer gekocht. Deze oude HEJA 5 sterren paardentrailer hebben wij omgebouwd tot een foodtrailer. De foodtrailer heeft een moderne en hippe uitstraling en ziet aan de binnenzijde door het gebruikte eikenhoutenmateriaal natuurlijk uit.