"Proef de smaakexplosie op wielen, waar elke hap een culinair avontuur ontketent!"

The Foodtrailer, Catering op locatie in Leeuwarden e.o
Tessa

De kokende gastvrouw

De horeca is mij met de paplepel ingegoten. Op jonge leeftijd zag ik binnen de horecabedrijven van mijn ouders wat het inhield om te werken in de horeca. Na de hotelschool heb ik als gastvrouw in diverse hotels en restaurants gewerkt in Nederland.

Naast deze ervaringen ben ik vele jaren eigenaar geweest van een goedlopende lunchroom in het centrum van Leeuwarden.

Deze beide ervaringen neem ik mee bij The Foodtrailer. Ik ben een gastvrouw die de gast vooropstelt en het feest of evenement tot in de puntjes verzorgd. Ik ben een kokende gastvrouw en een serverende kok.

The Foodtrailer, Catering op locatie in Leeuwarden e.o
Peter

De serverende kok

Als voormalig restaurantkok, gewerkt in de horeca in binnen- en buitenland, heb ik, Peter, in 2018 van mijn passie weer een deugd gemaakt door naast mijn huidige werkzaamheden te starten met de bouw van een foodtrailer.

Met The Foodtrailer wil ik tussen de mensen komen te staan en terug naar de basis van eerlijke, verse en herkenbare producten. Met gerechten uit de streek, nationale en internationale keuken.

The Foodtrailer, Catering op locatie in Leeuwarden e.o
Multifunctioneel inzetbaar

The Foodtrailer

Onze trailer is multifunctioneel inzetbaar. Denk je aan food of drinks of misschien als kaartverkoop of promotietrailer? Alles is mogelijk. Je kunt bij ons ook Catering in Leeuwarden bestellen of andere plaatsen in de buurt.

The foodtrailer is een eigentijdse rustieke omgebouwde paardentrailer voorzien van 2 uitgifte luiken. 1 aan de zijkant en 1 aan de achterkant. De zijkant is voorzien van een hydraulisch luik en de achterzijde is voorzien van boerendeuren.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers